​​​​​​​Квіти для весілля та нареченої у Запоріжжі - захопливий процес вибору 

24.06.2024, admin

Изображение
весільний букет замовити

Планування весілля - це захоплюючий процес, що наповнений вибором: починаючи від місця самого святкування, закінчуючи кольоровою гамою свята. Тут важливо і підлаштуватись під свій власний стиль, бачення, і поєднати це з сучасними тенденціями. Від того моменту, як ви надіслали запрошення на весілля до останнього шматочка весільного торта, кожна деталь має значення. Звичайно ж, хто, як не ми, добре розуміє, наскільки велику роль відіграють весільні квіти, які ви оберете для оформлення свята і для весільного букету нареченої у Запоріжжі. 

Роль квітів у сучасному весіллі

Квіти вже давно стали класичним весільним атрибутом, символізуючи красу, любов і нові починання. У сучасних весільних темах квітковий дизайн виходить за рамки простого декору; квіти мають важливе значення для визначення атмосфери та естетики святкування будь-якого весілля в приміщенні чи на відкритому повітрі. Правильно підібрані квіткові композиції та букети у Запоріжжі можуть створити захоплюючі та незабутні враження для гостей весілля.

Сучасні стилі при святкуванні весілля 

Мінімалізм та елегантність

Напевно, сьогодні - це одне з головних направлень при підготовці сучасного весілля. Тут використовують прості, чисті лінії, елегантний декор, нейтральну кольорову палітру та витончені деталі. У квітах це проявляється в використанні монохромних композицій, вишуканих квітів, які у своїй простоті виглядають неймовірно дорого, створюючи дивовижну атмосферу. 

Міська вишуканість

Такий варіант для оформлення весілля ми пропонуємо тим, хто полюбляє енергію та гомін великих міст. Естетика, елегантність та, звичайно ж, гламур. Тут можна поєднувати сміливі елементи, яскраві або ж неочікувані кольорові рішення, інноваційні композиції та поєднання міського та природного стилів. 

Вінтаж

Коли хочеться наповнити день романтикою, нотками ностальгії, чарівністю минулих епох та сентиментальними нотками, варто обрати м’які композиції троянд, півоній та гортензій у пастельній, не яскравій палітрі кольорів. 

Весільний букет нареченої Запоріжжя

Напевно, жодна наречена не уявляє свій образ без букету. Він створюється під її загальний образ та враховуючи стиль всього свята. Букет нареченої виготовляють з різноманітних квітів, додаючи до нього декоративні елементи. Загалом, весільний букет нареченої є символом кохання, тож він повинен максимально символічно передавати ці почуття.

Кольорові тенденції в сучасних весільних букетах

Виділимо 5 найкращих кольорових палітр, які актуальні та використовуються частіше за все при створенні весільного букету нареченої на весіллях.

  1. Білий. Звичайно ж, цей колір буде лідирувати та не відійде на другий план, адже він є давнім символом весілля й ідеально поєднується з будь-якими іншими кольорами. Саме білі весільні квіти будуть підтримуватись темою мінімалізму в оформленні весіль. 
  2. Рожевий. Цей колір прийшов майже у всі сфери завдяки популярності фільму “Барбі” ще минулого року, проте, залишається актуальним досі. Для оформлення свята у міському стилі рожевий - це саме те, що треба.
  3. Синій. Здається, цей колір ніколи не вийде з весільної моди. Цей відтінок варіюється від світлого до дуже темного відтінку, гарно поєднується з білим та чорним і тут вже просто треба обрати саме той, який імпонує вам. 
  4. Бузковий. Не стандартний, але елегантний, цікавий, пастельний колір для весняних та літніх весіль неодмінно зробить ваше свято незабутнім та шикарним.
  5. Червоний. Колір пристрасті та кохання, звичайно ж, актуальний протягом багатьох років незалежно від сезону. 

Тож, обираючи квіти та букети для весілляу Запоріжжі, варто враховувати кілька факторів:

  • місце проведення;
  • пору року;
  • вбрання;
  • загальний стиль свята. 

При виборі весільних квітів та букетів квітів, які доповнюють свято і образ нареченої, можна створити цілісну приголомшливу естетику, яка зробить особливий день надзвичайним.

Розуміючись на основних моментах підготовки для такого очікуваного дня, ви зможете обрати і місце проведення, і кольорову гаму, і загальний стиль всього весілля. Проте флористи нашої крамниці завжди готові допомогти вам у виборі саме тих квітів, які найкраще підійдуть і для оформлення весілля, і для створення букету нареченої у Запоріжжі. 

Асортимент нашої крамниці квітів дозволяє вибрати і вид, і кольорову гаму, поєднати їх у цікаві та сучасні композиції, використовуючи додатковий декор та, наприклад, зелені рослини.